Hjem

Minner om...

Styret minner om at saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen 15. mai må være oversendt styret senest torsdag 17. april. Forslag kan legges i postkassen til vaktmester i oppgang 92 eller sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ny lukket gruppe på Facebook

Det er opprettet en lukket facebookgruppe for beboere i borettslaget. Her kan registrerte beboere søke om å bli medlem. Gruppen er tenkt som en forum for å publisere spørsmål, kommentarer, bilder, ris og ros. De som søker medlemsskap i gruppen vil måtte godkjennes av administrator. Lenke via facebooklogoen i menyen til venstre.

Varsel om Generalforsamling 2014

Ordinær generalforsamling 2014 vil bli avholdt torsdag 15. mai. Saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen må være oversendt styret i signert stand innen torsdag 17. april. Innkalling med saksliste vil bli sendt ut mellom 8 og 20 dager før generalforsamlingen. Det er kun saker som er nevnt i innkallingen som kan behandles på generalforsamlingen.

Endring av felleskostnader 2014

Styret har vedtatt at grunnleien økes med 3 % fra 1.1.2014. I borettslaget utgjør grunnleien 61 % av felleskostnadene. De resterende 39 % er knyttet til renter og avdrag. Rente- og avdragskostnadene går noe ned fra 2014, slik at den reelle økningen i bokostnadene vil bli ca 0,5 %. For en av leilighetstypene blir det en reell reduksjon på 1 %.