Hjem

Medlemsdag hos Vianor 13. april

Nå er vinteren forhåpentligvis snart på hell, og våren står for døren. Da kommer også tiden for dekkskifte. Dekk- og servicespesialisten Vianor Tromsø og Harstad inviterer lørdag 13.april til sin populære medlemsdag for medlemmer i begge byer.

Denne lørdagen får medlemmer ekstra gode priser på dekk, felger, oljeskift og air conditioning-service med mer. Vianors dører er åpne fra klokken 10.00 til 14.00.

Bruksoverlating

Borettslagsloven gir under visse betingelser andelseiere rett til å bruksoverlate for inntil 3 år. I hovedmenyen finner dere utdypning av reglene rundt bruksoverlating av bolig.

Det er ikke tillat å overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker. Ulovlig overlating av bruk kan føre til salgspålegg av leiligheten. Søknadsskjema for bruksoverlating fås ved henvendelse til Boligbyggelaget Nord på telefon 77 60 32 00.

Varsel om generalforsamling

Varsel om generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 vil bli avholdt torsdag 25. april. Saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen må være oversendt styret i signert stand innen torsdag 28. mars. Innkalling med saksliste vil bli sendt ut mellom 8 og 20 dager før generalforsamlingen. Det er kun saker som er nevnt i innkallingen som kan behandles på generalforsamlingen.

Endring av låssystem i fellesgarasje

Det har dessverre forekommet flere innbrudd i garasjeanlegget de siste månedene, hvor bl.a. garasjenøkler og portåpnere er fjernet fra kjøretøyer. Som umiddelbart tiltak for å prøve å hindre flere hendelser vil følgende tiltak bli iverksatt:

  • Utskifting av samtlige låsesylindere til garasje inkl nye nøkler til samtlige husstander. Nye nøkler til hver husstand vil bli registrert.
  • Bytte av mottaker til garasjeport. Gammelt system vil bli omprogrammert og kan fortsatt benyttes, men portåpnerne må omprogrammeres av vaktmester. Vi oppfordrer likevel beboerne til å bytte til ny sender når ny mottaksenhet er montert. I en overgangsperiode vil begge systemer fungere.